Невелика каструлька, об'ємом 0,3 л, найчастіше використовується для порційного подавання страв у ресторанах. Крім естетики, таке подавання має і практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою. Можна без поспіху насолоджуватися смаком і водночас вести неквапливу розмову з друзями. У такому посуді можна приготувати все те, що зазвичай готується в керамічних горщиках: різноманітні м'ясні, рибні страви, овочі, жульєн, омлет тощо. Тобто все, що передбачає подавання в гарячому вигляді. Можна готувати в таких каструльках, а можна подавати вже готові страви. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не тільки смаком страв, а й оригінальним подаванням, — варто звернути увагу саме на такий порційний посуд! Подивіться рецепти приготування традиційних страв у чавунному посуді. У разі дбайливого догляду чавунний посуд слугуватиме вам дуже довго! Дізнайтеся, як правильно доглядати за чавунним посудом і де його краще зберігати.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Brizoll |
Матеріал | Чавун |
Тип | Каструля |
Інформація для замовлення
- Ціна: 207 ₴